Produkten & Diensten
een ruim assortiment verse vis
een ruim assortiment hang en bodemmosselen
diverse soorten hapjes en gourmet schalen.
diverse soorten gebakken vis, ook af te halen.

Eetgelegenheid

Dat er veel mogelijkheden zijn om ter plaatse van de zilte zaligheden te genieten spreekt haast vanzelf. Daartoe beschikt Habraken Vis over een ruime serre en als het weer het toelaat, een dito terras.

Heerlijk eten in een bijna nostalgisch, visserijhistorische omgeving, met uitzicht op de haven. Tal van bezoekers uit de wijde omgeving en tal van toeristen weten onze sfeer inmiddels zeer te waarderen. De keuze is zeer ruim te noemen.

Men kan gaan voor een vers gebakken schol, een lekkerbek, kibbelingen e.d., maar ook serveren wij menu's, zoals een menu sliptong, menu gebakken mosselen, menu schol, etc.. Een pannetje gekookte mosselen is hier inmiddels een begrip geworden. En wat te denken van gekookte kokkels of palourdes in witte wijn, knoflook en bieslook?

Velen hebben hier ontdekt dat er meer schelpdieren zijn, dan mosselen alleen. Neem onze oesters, die opengestoken per half dozijn genoten kunnen worden.

Een selectie slechts van de mogelijkheden die wij de klant bieden om met de culinaire rijkdom van de zee kennis te maken.