Produkten & Diensten
een ruim assortiment verse vis
een ruim assortiment hang en bodemmosselen
diverse soorten hapjes en gourmet schalen.
diverse soorten gebakken vis, ook af te halen.

Stellendamse Vloot

De moderne en sterk innoverende Goereese kottervloot, voorzien van de merktekens GO (Goedereede), SL (Stellendam) en OD (Ouddorp) bevist een gebied van de noordelijke Noordzee tot aan Het Kanaal.

Platvis als schol, tong, tarbot, griet en schar vormt het belangrijkste deel van de vangst. Uiteraard worden er tal van andere soorten meegevangen, als kabeljauw, wijting, rog en poon. Een aantal schepen van deze vloot, de zogenaamde twinriggers, richt zich op onder meer rode mul, poon en pijlinktvis.

Het grootste deel van de aanvoer vindt plaats in de afslag te Stellendam, doch wekelijks is er een tiental schepen dat de vis aanbiedt op de afslagen van Scheveningen en IJmuiden. Ook Colijnsplaat ziet bijna iedere week wel aanbod van een of enkele Goereese schepen.

Het gehele jaar, danwel periodiek vissen ca. 6 schepen op garnalen in het zeegebied vlak voor de kust. Zij tekenen voor de beroemde Stellendamse garnalen die bijna dagelijks worden aangevoerd en verhandeld en als zodanig bij Habraken Vis verkrijgbaar zijn.